Thursday, February 8, 2018

Türkiye'de Yeni Açığa Çıkan Doğrudan Doğrudan Satış MLM Şirketini Keşfedin


JEUNESSE GLOBAL TURKEY Türkiye'de Yeni Açığa Çıkan Doğrudan Doğrudan Satış MLM Şirketini Keşfedin 

 https://winteampro1.jeunesseglobal.com/tr-TR/learn-more Dünyanın En Hızlı Büyüyen MLM Doğrudan Satış Şirketine Katılın! Bir Jeunesse Global Distribütörü Olun http://winteampro.com Jeunesse Official En hızlı büyüyen MLM ağ pazarlama şirketlerinin katılmaları için 2018 sonuçlarını gözden geçirin. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa, Adana, Kayseri, Diyarbakır ve 143 Ülkede Hizmet Veren Distribütörleri Arıyoruz. İletişim Global Win Takım Michael ve Tami Renz diamondsponsor@gmail.com Whatsapp +17154567994



Jeunesse, insanların potansiyellerini açığa çıkarmak için güç verirken gençlerin kendilerini genç hissetmelerine ve hissetmelerine yardımcı olarak dünyayı olumlu yönde etkileme misyonuyla küresel bir doğrudan satış firmasıdır. Şirketin cilt bakım ve beslenme ürünleri, kapsamlı bir Gençlik Geliştirme Sistemi oluşturmaktadır. Daha Fazla Bilgi Edinin https://winteampro1.jeunesseglobal.com/tr-TR/learn-more






EVET. sizi dokuz hayati yolla genç tutuyor:
gençleşin:
Luminesce® yaşlanmayı önleyici cilt bakım serisi genç canlılığı ve cildinize parlaklığı geri kazandırır, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve benzersiz parlaklığını ortaya çıkarır.
savunmak:
RESERVE ™, serbest radikal hasarına karşı savunma olarak birlikte çalışan bir antioksidan deposu içeren süperföylerin benzersiz bir karışımıdır.
AZALTMAK:
Anlık Ageless ™ iki dakika içinde göz altı torbalar, ince çizgiler, kırışıklıklar ve gözeneklerin görünümünü azaltır.
RESTORE:
FINITI ™, eşsiz malzemelerin karışımını içerir ve bugüne kadar Jeunesse'nin en gelişmiş ekidir. Tescilli bir karışım olan FINITI, meyve ve sebze özleri ile benzersiz bir kombinasyon içermektedir.
İYİLEŞTİRME:
AM Essentials ™, prematüre yaşlanmayı yavaşlatmak, enerjiyi artırmak ve ruh halini geliştirmek için gerekli vitaminleri, temel mineralleri ve özel harmanları içeren yenilikçi bir formüldür.
PM Essentials ™, prematüre yaşlanmaya karşı mücadele eden ve vücudunuzu dinlendirici bir uyku için hazırlayan anahtar besin maddeleri ve tescilli karışımları içeren bir onarıcı formüldür.
DENGE:
ZEN BODI ™ sistemi, iştahınızı azaltmak, yağ yakmak ve kas yapımında üç temel yönü hedeflemektedir.
ENERJİ:
Nevo ™, dört serinletici formül içinde enerji konusunda taze bir bükülme sunar. Gerçek meyve suları içeren Nevo kutu başına sadece 50 kalori, sadece doğru miktarda enerji ve yapay aroma, renk veya tatlandırıcı içermez.
GÜZELLEŞTİRMEK:
Jeunesse'ye özel, gençleri geliştiren APT-200 ile formüle edilen NV ™, cildinize besleyici bir temel, astar ve bronzlaştırıcıyı içerir; size kıskanç, profesyonel bir hava jetli cila sunar.
Açıklığı:
Doğu tıbbından esinlenen M1ND ™, ipekböceği kozasından türetilen klinik olarak ispatlanmış proteinler olan l-theanine ve CERA-Q ™ ile yapılan hafıza ve konsantrasyon diyet ekidir.





No comments:

Post a Comment