Thursday, January 25, 2018

Jeunesse globalni distributer Solvakia Solvenia - Top novih najboljših MLM podjetij


Jeunesse globalni distributer Solvakia Solvenia  
Top novih najboljših MLM podjetij

Najboljše nove prodajne družbe MLM Solvakia - https://winteampro1.jeunesseglobal.com/sk-SK/learn-more Pridružite se najhitrejšemu podjetju za rast prodaje na svetu, ki postaja najhitreje rastoče Postanite vodilni globalni distributer za Jeunesse http://winteampro.com Jeunesse Official Preverite rezultate leta 2018 za najhitreje rastoče podjetje za trženje omrežja MLM. Iščemo distributerje v Solvakiji, ki služijo Bratislavi, Košice, Banski, Poprad, Levoca, Bardejov, Trencin in vsemi svetovnimi trgi.



Kontakt Global Win Team Michael in Tami Renz http://winteampro.com diamondsponsor@gmail.com Whatsapp +17154567994

Jeunesse imenuje podjetje leta in zbere 18 nagrad
Jeunesse je svetovno podjetje za neposredno prodajo, ki poskuša pozitivno vplivati ​​na svet, tako da pomaga ljudem videti in počutiti mlade, hkrati pa jim omogoča, da sprostijo svoj potencial. Ekskluzivni izdelki za nego kože in prehrambenih izdelkov družbe predstavljajo celovit sistem za izboljšanje mladih.




Y.E.S. vas vodi na devet načinov:
https://winteampro1.jeunesseglobal.com/sk-SK/learn-more

REJUVENAT:
Luminesce® anti-aging linija za nego kože obnavlja mladostno vitalnost in sijajnost vaše kože, zmanjšuje izgled finih linij in gub in razkriva vaš edinstven sijaj.

DEFEND: RESERVE ™ je edinstvena mešanica superfarmov, ki vsebujejo pogon antioksidantov, ki delujejo skupaj kot obramba pred poškodbami radikala.

DIMINISH:
V dveh minutah Instant Ageless ™ zmanjša videz vrečk pod kožo, drobnih linij, gub in por.

RESTORE: FINITI ™ vsebuje edinstveno mešanico sestavin in Jeunessejev najnaprednejši dodatek do danes. Lastna mešanica, FINITI vsebuje edinstveno kombinacijo sadnih in zelenjavnih izvlečkov.

ENHANCE: AM Essentials ™ je inovativna formula, ki vsebuje bistvene vitamine, ključne minerale in zaščitene mešanice, ki pomagajo počasno prezgodnje staranje, povečajo energijo in izboljšajo razpoloženje. PM Essentials ™ je obnovitvena formula, ki vsebuje ključna hranila in zaščitene mešanice, ki se borijo proti prezgodnjem staranju in pripravijo vaše telo na miren spanec.

RAVNOVESJE: Sistem ZEN BODI ™ cilja na tri bistvene vidike, kako se prilegajo: zmanjševanje apetita, izgorevanja maščobe in mišične mase.

ENERGIZE: Nevo ™ ponuja svež twist na energijo v štirih osvežilnih formulah. Nevo vsebuje prave sadne sokove le 50 kalorij na pločevinko, samo pravo količino energije in brez umetnih okusov, barv ali sladil.

BEAUTIFY: Formuliran z ekskluzivnim Jeunesse-om, APT-200, ki povečuje mladost, vključuje ™ kožno negovalno podlago, prašek in bronzer, ki vam daje zavidljiv, profesionalen zaključek zračne krtačke.

CLARITY: Navdih z vzhodno medicino, M1ND ™ je dodatek k prehrani pomnilnika in koncentracije, ki je narejen z l-theaninom in CERA-Q ™, klinično dokazanih beljakovin, pridobljenih iz kokošje sviloprejke.



No comments:

Post a Comment