Monday, January 29, 2018

Top MLM Companies in Hungary - Jeunesse Global Distributors Budapest


Fedezze fel a Top Direct Selling MLM társaságokat Budapesten 
 https://winteampro1.jeunesseglobal.com/hu-HU Csatlakozzon az # 1 leggyorsabban növekvő MLM közvetlen értékesítési céghez a világon! Legyen Jeunesse globális forgalmazója http://winteampro.com Jeunesse Hivatalos Nézze meg a 2018-as eredményeket a leggyorsabban növekvő MLM hálózati marketingvállalatok számára. Keresünk magyarországi, magyarországi, magyarországi, magyarországi, pécsi, debreceni, szegedi, egri, győri, miskolci és globális piacokat kereső forgalmazókat. Kapcsolatfelvétel a Global Win csapattal Michael és Tami Renz diamondsponsor@gmail.com Whatsapp +17154567994



Jeunesse az év cégének nevezte és 18 díjat gyűjti 
www.businessforhome.org/2017/08/jeunesse-named-company-of-the-year-and-collects-18-awards/ 




A Jeunesse egy globális közvetlen értékesítési vállalat, amelynek feladata, hogy pozitívan befolyásolja a világot azáltal, hogy segít az embereknek úgy kinézni és érezni magát, miközben felhatalmazza őket arra, hogy felszabadítsák potenciáljukat. A cég exkluzív bőrápolási és táplálkozási termékei átfogó Ifjúsági Enhancement Rendszert alkotnak. LEARN MORE https://winteampro1.jeunesseglobal.com/hu-HU






IGEN. fiatalon kilenc fontos módon tartja meg a fiatalokat:
MEGFIATALÍT:
A Luminesce® öregedésgátló bőrápoló vonal újrateremteti a fiatalos vitalitást és sugárzást a bőrére, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és feltárja az egyedülálló ragyogását.
DEFEND:
A RESERVE ™ egy egyedülálló keveréke az olyan antioxidánsok erőművének, amelyek a szabadgyökök elleni védekezésben dolgoznak.
csökken:
Az Instantly Ageless két percen belül csökkenti a szem alatti zacskók, finom vonalak, ráncok és pórusok megjelenését.
VISSZAÁLLÍTÁS:
A FINITI az összetevők egyedülálló keverékét tartalmazza, és a Jeunesse legkorszerűbb kiegészítője. A sajátos keverék, a FINITI gyümölcs- és zöldségkivonat egyedülálló kombinációját tartalmazza.
JAVÍTÁS:
Az AM Essentials ™ innovatív formula, amely tartalmazza az esszenciális vitaminokat, kulcsfontosságú ásványi anyagokat és egyedi keverékeket, amelyek segítenek lassítani a korai öregedést, növelik az energiát és javítják a hangulatot.
A PM Essentials ™ egy olyan helyreállító formula, amely kulcsfontosságú tápanyagokat és sajátos keverékeket tartalmaz, amelyek az idő előtti öregedést gátolják, és előkészítik a testet nyugodt alvásra.
EGYENSÚLY:
A ZEN BODI ™ rendszer az illeszkedéshez szükséges három lényeges szempontot célozza: az étvágy csökkentése, a zsírégetés és az izomépítés.
felvillanyoz:
A Nevo ™ frissen csavarja az energiát négy frissítő formulában. A valódi gyümölcslevekből álló Nevo csak 50 kalóriát tartalmaz a dobozban, csak a megfelelő mennyiségű energiát, és nem tartalmaz mesterséges ízeket, színeket vagy édesítőszereket.
SZÉPÍT:
A Jeunesse-exkluzív, ifjúságnövelő APT-200, NV ™ bőrápoló alapot, alapozót és bronzot tartalmaz, amely irigylésre méltó, professzionális léggömböt nyújt.
VILÁGOSSÁG:
A keleti orvoslás által inspirált M1ND ™ memória és koncentrációs táplálékkiegészítő, melyet l-theaninnal és CERA-Q ™ -al készítenek, klinikailag bizonyított fehérjék, amelyek selyemhernyó-kókuszból származnak.


No comments:

Post a Comment