Monday, January 29, 2018

TOP DIRECT SELLING COMPANIES SWEDEN - JEUNESSE GLOBAL



TOP DIRECT SELLING COMPANIES SWEDEN
Upptäck Top Direct Selling MLM-företag i Budapest Ungern 

 https://winteampro1.jeunesseglobal.com/sv-SE/learn-more Gå med i # 1 snabbast växande MLM Direct Selling Company i världen! Bli en Jeunesse Global Distributör http://winteampro.com Jeunesse Official Kolla in 2018-resultaten för de snabbast växande MLM-nätverksmarknadsföringsbolagen att gå med. Vi söker säljare i sverige svenskt tjänstgöring Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Visby, Lund, Helsingborg, Köpenhamn och alla globala marknader. Kontakta Global Win Team Michael och Tami Renz diamondsponsor@gmail.com Whatsapp +17154567994




Jeunesse Named Company Of The Year och samlar 18 utmärkelser www.businessforhome.org/2017/08/jeuness-named-company-of-theyear-and-collects-18-awards/


Jeunesse är ett globalt direktförsäljningsföretag med uppgift att positivt påverka världen genom att hjälpa människor att se och känna sig unga, samtidigt som de ger dem möjlighet att släppa lös sin potential. Företagets exklusiva hudvård och näringsprodukter utgör ett omfattande ungdomsförbättringssystem. LÄR MER https://winteampro1.jeunesseglobal.com/sv-SE/learn-more






JA. håller dig ung på nio viktiga sätt:
FÖRYNGRA:
Luminesce® anti-aging hudvårdslinje återställer ungdomlig vitalitet och strålning till huden, minskar utseendet på fina linjer och rynkor och avslöjar din unika glöd.
FÖRSVARA:
RESERVE ™ är en unik blandning av superfrukter som innehåller ett kraftverk av antioxidanter som arbetar tillsammans som ett försvar mot fria radikaler.
MINSKA:
Inom två minuter minskar direkt Ageless ™ utseendet på ögonpåsar, fina linjer, rynkor och porer.
ÅTERSTÄLLA:
FINITI ™ innehåller en unik blandning av ingredienser och är Jeunesses mest avancerade tillskott hittills. En proprietär blandning innehåller FINITI en unik kombination av frukt och vegetabiliska extrakt.
FÖRBÄTTRA:
AM Essentials ™ är en innovativ formel som innehåller viktiga vitaminer, viktmineraler och proprietära blandningar för att bidra till långsam förtida åldrande, öka energi och förbättra humör.
PM Essentials ™ är en restorativ formel som innehåller viktiga näringsämnen och proprietära blandningar som bekämpar för tidig åldrande och förbereder din kropp för en vilsam sömn.
BALANS:
ZEN BODI ™ -systemet riktar sig till de tre väsentliga aspekterna av att få passform: bota aptit, bränna fett och bygga muskler.
STIMULERA:
Nevo ™ erbjuder en ny vridning på energi i fyra uppfriskande formler. Nevo innehåller äkta fruktjuicer, bara 50 kalorier per burk, bara rätt mängd energi och inga artificiella smaker, färger eller sötningsmedel.
FÖRSKÖNA:
NV ™ har utformats med Jeunesse-exklusiva, ungdomshöjande APT-200, och innehåller en hudnärande grund, primer och bronzer som ger dig en avundsvärd professionell airbrush-finish.
KLARHET:
Inspirerad av östlig medicin är M1ND ™ ett minnes- och koncentrations kosttillskott med l-theanin och CERA-Q ™, kliniskt beprövade proteiner härrörande från silkesmaskokoner.




No comments:

Post a Comment